Boerderijen

Zonne-energie is milieu-vriendelijk en duurzaam. Aangezien we veel stroom gebruiken voor conservering van onze producten, willen we graag onze eigen energie opwekken.

Dit project is een prachtige kans om te laten zien dat we met liefde voor ons vak bezig zijn om samen met de natuur een goed gewas te telen. In tweede plaats vinden we het een mooi project om de zonnepanelen te financieren…

Ik wil graag mensen kennis laten maken met mijn bedrijf en producten, dit gecombineerd met een stuk duurzame energie. Zodat consumenten duurzaam kunnen kamperen, een duurzame groente kunnen consumeren, wat gerealiseerd is met duurzame energie.

We streven ernaar om op het gebied van elektrische energie zelfvoorzienend te zijn. We willen meer betrokkenheid van onze “buren” bij ons bedrijf. Doordat meer mensen in aanraking komen met biologische producten, zullen uiteindelijk meer boeren kunnen omschakelen.

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom willen we investeren in zonnepanelen. Graag willen we dat onze klanten ook kunnen participeren in het project en hun investering op een verantwoorde manier terug kunnen verdienen.

Boer zoekt boer is een prachtig concept wat precies aansluit wat wij als stadsboer doen, contact onderhouden met de mensen om ons heen. Zonne-energie is een mooie aanvulling op ons streven om op onze boerderij zo duurzaam en klimaatneutraal mogelijk te werken.

Ik vind dit project een hele mooie kans om boeren en burgers dichter bij elkaar te brengen en hen kennis te laten maken met ons bedrijf. En tegelijkertijd, dat wij hun hulp kunnen gebruiken bij de investering van de 72 zonnepanelen, zodat we samen een extra stap kunnen zetten naar een energieneutrale, duurzame toekomst.

   Naamsvermelding 3.0 – BoerZoektBuur Zeeland - co/created by Thisafternoon