De Heerlijkheid Wolphaartsdijk

Boerderij: De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk
Boer: Maarten Janse
Adres: Muidenweg 10
Postcode en plaats: 4471 NM Wolphaartsdijk
Telefoon: 0113-581584
E-mail: info@heerlijkheidwolphaartsdijk.nl
Website: www.heerlijkheidwolphaartsdijk.nl

Aanmeldformulier voor De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk.

Aanmeldformulier voor De Heerlijkheid van Wolphaartsdijk.


Omschrijving boerenbedrijf

Omschrijving boerenbedrijf
Ik ben Maarten Janse en  ik heb samen met mijn broer een modern akkerbouwbedrijf van ca 60 ha met aardappelen, suikerbieten, graszaad en tarwe in het bouwplan. Naast het akkerbouwbedrijf hebben we  ook een landschapscamping met 75 staanplaatsen en we kweken zeekraal. Ik kan in totaal 144 zonnepanelen op mijn boerenschuur kwijt. Daarvoor hebben we zo’n 200 buren nodig die een aandeel van €250,– aanschaffen. Mochten we dat aantal behalen dan kan  ik ongeveer 75% van mijn totale stroombehoefte zelf opwekken. Dat zou toch geweldig zijn!

Omschrijving pakket
U kunt kiezen uit:

*Kamperen: Lang weekend kamperen: 3 nachten kamperen voor 2 personen, incl. kampeerplaats, elektra en gebruik van douche en (warm)water, ter waarde van  € 50,-

*Zeekraalpakket aangevuld met andere producten: Gedurende het zeekraalseizoen (normaal gesproken  beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus) kunt u voor € 50,- zeekraal en producten kopen in onze winkel. In de winkel verkopen wij onder andere verse zeekraal en aardappelen. Ook kunt u het pakket naar keuze aanvullen met heerlijke verzorgingsproducten op basis van zeekraal, zoals handcrème, gezichtscrème en zomergel.

* Combinatiepakket; kamperen en zeekraal: In overleg is dit pakket ook mogelijk, bijvoorbeeld 1 of 2 nachten kamperen en de rest aanvullen met producten uit de winkel.

Bijzonderheden
Kamperen: van 15 maart t/m 31 oktober (zie ook website). Graag vooraf reserveren en maak s.v.p melding dat u gebruik maak van de waardebon boer zoekt buur.
Zeekraal: indien beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus (zie website m.b.t. beschikbaarheid)

Mijn motivatie
Ik doe mee met Boer zoekt Buur om mensen kennis te laten met mijn bedrijf en producten, dit gecombineerd met een stuk duurzame energie. Zodat consumenten duurzaam kunnen kamperen, een duurzame groente kunnen consumeren, die deels ook nog eens gerealiseerd is met duurzame energie. De investering in zonnepanelen is voor ons een fikse investering, die pas na een flink aantal jaren kan worden terugverdiend. Daarom zijn buren als klein investeerders zeer welkom. Het is daarnaast ook wel een erg leuke manier om je ‘ buren te leren kennen!

   Naamsvermelding 3.0 – BoerZoektBuur Zeeland - co/created by Thisafternoon