De Korenschoof Kamperland

Boerderij: De Korenschoof
Boer en boerin:  Kees en Connie Steendijk
Adres:  Soelekerkeweg
Postcode en plaats: 4493 PW Kamperland
E-mail: cj.steendijk@hetnet.nl
Website:www.dekorenschoof.com

Aanmeldformulier voor De Korenschoof Kamperland.

Aanmeldformulier voor De Korenschoof Kamperland.


Omschrijving boerenbedrijf

Omschrijving boerenbedrijf
We hebben bij Kamperland een biologisch akkerbouwbedrijf met akkerbouw en groentegewassen. In 2000 hebben wij met ons bedrijf de omschakeling gemaakt van gangbaar naar biologisch produceren. Een bewuste keuze en een grote stap, maar we zijn ervan overtuigd dat dit de juiste was, omdat de wijze van groeien, telen en produceren ons en de omgeving veel voldoening geeft. De innovaties die wij ontwikkelen en toepassen op ons bedrijf gaan dwars tegen alle normale manieren van werken in. Met minder zaaizaad, zonder land te ploegen en dus minder brandstof komen we tot vergelijkbare tarwe opbrengsten als onze gangbare collega akkerbouwers. Voor deze innovatie hebben we onlangs de Ekoland Innovatieprijs 2013 gewonnen, waar we reuze trots op zijn.. We  besteden veel aandacht aan de gewassen die we verbouwen. Onze hoofdteelt is graan. Van onze tarwe laten we al jaren een heerlijk biologisch brood bakken: het Korenschoofje.

Inhoud pakket
U bent van harte welkom in hun boerderijwinkel om uw waardebon van 50 euro te besteden. In de winkel vindt u een breed assortiment aan biologische producten als groente, fruit, zuivel, droogwaren, veelal van eigen bedrijf of uit de regio. U bent vrij of u de waardebon gelijk besteedt of verspreidt over diverse bezoeken.  Houd er wel even rekening met de openingstijden; de winkel is open op donderdag, vrijdag en zaterdag van 9.00 t/m 17.00 uur. Tijdens vakantieperiode zijn er andere openingstijden: zie www.dekorenschoof.com

Tip: u kunt bij mooi weer  ook op hun kleine maar gezellige terras terecht voor een lekker kopje koffie of thee.

Bijzonderheden
We gaan voor  100 buren die mee helpen met de investering in zonnepanelen.

Onze motivatie
Zonne-energie is milieuvriendelijk en duurzaam. Aangezien we veel stroom gebruiken voor conservering van onze producten, willen we graag onze eigen energie opwekken.  Mede door uw hulp en  van andere ‘buren’ wordt hierdoor de  mogelijkheid geboden om dit te verwezenlijken. Laten we de Zeeuwse zon koesteren en samen instappen in dit mooie project, want duurzaamheid is noodzaak, vooral voor de toekomst van onze kinderen. Voor uw investering van € 250,= ontvangt u ter waarde van € 300,= een biologisch groentepakket + een bezoek aan onze boerderij inclusief ’ons verhaal’. Tevens is de kroon op ons werk u te laten genieten van onze smaakvolle biologische producten. We zien uit naar uw positieve reactie en uw bezoek aan de Korenschoof!

   Naamsvermelding 3.0 – BoerZoektBuur Zeeland - co/created by Thisafternoon